Producenci

Sos sojowy shoyu łagodny bio 250 ml - lima

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Cena: 20,15 zł 20.15
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne)

OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Produkt pasteryzowany

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 246 kJ / 59 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,9 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 9,0 g
Sól - 14 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze max. 7°C i spożyć w ciągu 2 miesięcy.

Certyfikat bio: TAK
EAN: 5411788037891
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj pochodzenia składników: Stany Zjednoczone Ameryki
Kraj producenta: Belgia
Producent - nazwa i adres: LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl