
SMALCZYK WEGAŃSKI Z CEBULĄ BEZGLUTENOWY BIO 165 g - ZWERGENWIESE

Opis
SKŁADNIKI
tłuszcz palmowy* (nieutwardzony), pieczone cebule* (10 %), olej słonecznikowy*, jabłko* (4 %), sól, sos sojowy* (woda, soja*, sól morska), syrop jabłkowy*, koncentrat pomidorowy*, marchew*, seler*, koncentrat soku z cytryny*, pieprz*, papryka*, kminek*, koper włoski*, chili* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3403 kJ/ 827 kcal
Tłuszcz: 89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 41 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 40 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 8,2 g
Węglowodany: 5,2 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 0,5 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 2 - 8°C.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4019736005056
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Kraj producenta: Niemcy
Producent - nazwa i adres: ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK