Producenci

Pesto genovese (sos bazyliowy) bio 130 g - alce nero

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Cena: 16,64 zł 16.64
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
pasta bazyliowa* (46 %) (bazylia* (41 %), olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, ORZECHY NERKOWCA*, SER parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* (2,5 %) ( MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), SER pecorino* ( MLEKO owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* (0,9 %), czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1940 kJ / 462 kcal
Tłuszcz - 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,7 g
Węglowodany - 5,1 g
w tym cukry - 2,7 g
Błonnnik - 1,0 g
Białko - 4,2 g
Sól - 2,7 g

ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.


BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 8009004850200
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180
Kraj producenta: Włochy
Producent - nazwa i adres: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Wegetariański: TAK
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl