Producenci

Pasta słonecznikowa z rukolą i gorczycą bezglutenowa bio 180 g - zwergenwiese

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Cena: 12,45 zł 12.45
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
żółty burak*, nasiona słonecznika* (18 %), woda, olej słonecznikowy*, rukola* (8 %), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sos z gorczycą* (4 %) (woda, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól kamienna, kurkuma*, imbir*, goździk*), sól kamienna, skrobia ziemniaczana*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 888 kJ/215 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 5,5 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.




BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4019736008958
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Kraj producenta: Niemcy
Producent - nazwa i adres: ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl