Producenci

Miso shiro (pasta z ryżu i soi) bio 300 g - lima

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 4 dni
Cena: 38,72 zł 38.72
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
Ryż* (63%), SOJA* (23%), woda, sól morska (6,3%), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 721 kJ / 173 kcal
Tłuszcz - 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukry: 26,7 g
Błonnik - 4,2 g
Białko - 7,9 g
Sól - 2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 5411788041249
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180
Kraj pochodzenia składników: Japonia
Kraj producenta: Belgia
Producent - nazwa i adres: LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl